°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ الاشباح ومن الاخر °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸
center][/center]
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتدي


°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ الاشباح ومن الاخر °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸

مرحبا بكم فى احلا منتديات الاشباح ومن الاخر

 
الرئيسيةالرئيسية  البوابةالبوابة  التسجيلالتسجيل  دخول  
تنبيه اللى جميع الاعضاء ممنوع كتابه المواضيع اللتى تخص الديانات او السياسه او الجنس وما شابه وعلى جميع الاعضاء احترام القوانين واذ تكلم اى عضو فى اى موضوع ممنوع سيتم طرده ومسح الموضوع مع تحيات اداره المنتدى
اداره المنتدى الاشباح ومن الاخر تبحث عن مشريفين للمنتدى حتى يقوموا بمراقبه الاعضاء والردود على المواضيع الشروط : يكونوا متواجدين كل يوم 3 ساعات على الاقل : وان يكونوا من الجنسين
المواضيع الأخيرة
» نرحب بمديره المنتدى الجديده نور الشبح
الأحد نوفمبر 18, 2012 6:14 am من طرف ابتهال عادل

» اكتب اسمك بشكل جميل
الإثنين يونيو 25, 2012 11:43 am من طرف اسامة

» اناااا (نورهان محمد)
السبت مارس 31, 2012 3:24 am من طرف maged zein

» (نورهان عوض)الثورة ثم الثورة ثم الثورة
الجمعة سبتمبر 02, 2011 3:50 pm من طرف ahmed2330

» _نورهان محمد_هههههههههه عجب
الجمعة سبتمبر 02, 2011 3:39 pm من طرف ahmed2330

» الفراق قدرنا
الجمعة سبتمبر 02, 2011 5:33 am من طرف norhan mahmmed

» بهواك حبيبى بحبك حبيبى
الخميس سبتمبر 01, 2011 3:50 pm من طرف norhan mahmmed

» جاوب على اسئلتنا واعرف نفسك من خلال الاخرين
الخميس أغسطس 25, 2011 5:14 am من طرف norhan mahmmed

» --_--نورهان محمد (غزة الى اين)
الخميس أغسطس 18, 2011 4:36 am من طرف norhan mahmmed

ازرار التصفُّح
 البوابة
 الصفحة الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 ابحـث
منتدى
يناير 2019
الأحدالإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبت
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
اليوميةاليومية
تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية
تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية digg  تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية delicious  تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية reddit  تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية stumbleupon  تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية slashdot  تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية yahoo  تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية google  تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية blogmarks  تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية live      

قم بحفض و مشاطرة الرابط اشباح ومن الاخر على موقع حفض الصفحاتhttp://host71120.123flashchat.com/Ozzy/

قم بحفض و مشاطرة الرابط °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ الاشباح ومن الاخر °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ على موقع حفض الصفحات

شاطر | 
 

 مسقعة باللحمة المفرومة من مطبخى وبالصور

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ابتهال عادل
عضو مفيش حد زيه فى المنتدى كله
عضو مفيش حد زيه فى المنتدى كله
avatar

نقاط : 18104
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 21/05/2009
الموقع : http://totatota.ahlamontada.com

مُساهمةموضوع: مسقعة باللحمة المفرومة من مطبخى وبالصور   الثلاثاء أكتوبر 27, 2009 5:00 am

السلام عليكم .........

جبت ليكم غدا النهارده عمايل ايديا وحياه عنيا.........
وصورتهالكم بالتفصيل الممل جدا جدا
مسقعه باللحمه المفرومه مع البطاطس باللحمه المفرومه برضه .............

المقادير :

2 باذنجان قليه
2 فلفلايه رومى متوسطه او واحده كبيره
4 بطاطس متوسطه او كبيره (على حسب الرغبه)
2 بصله (واحده مفرومه وواحده شرايح)
1طماطمايه كبيره ,, عصير 2 طماطم
3فصوص ثوم
بهارات (بهارات مشكله, فلفل اسود, كمون, مكعب ماجى,ملح,1 حبهان(هيل)

لحمه مفرومه طبعا

وطبعا بوتاجاز وفرن

شوفوا بقى الخطوات وهتعرفوها ...........

اولا: حمرت الباذنجان




والبطاطس وجزء من الفلفل الرومى




نيجى للحمه المفرومه




نكون حمرنا البصل للون البيج مش الدهبى كل لون بيعمل نكهه مختلفه




نحط عصير 2 طماطم ..




وبعد ماخلصناها نجيب الصينيه ونحط شويه سمن او زيت <<<مش كتير لانها بتنزل زيوت لوحدها
ونفرد البصل الشرايح





والطماطم




و نص مقدار البطاطس




ونصف مقدار الباذنجان وعليه الفلفل المحمر




وتلات تربع اللحمه المفرومه




ورصيت تانى باقى كميه البطاطس فوقه
والباذنجان والفلفل الرومى (مش محمر) بحبه بيدى نكهه جميييله قوى غير المحمر




وعصير الطماطم (حوالى 4 طماطم وعليهم البهارات كلها مع حبه الهيل ومكعب الماجى والثووم )




وبعدين نكون سخنا الفرن ونحطها ...............وطبعا تتابعيها ولو عندك شوربه ولقيتيها نشفت قوى حطى كبشه زوئننه خاالص

************************************************** ******

على ماتستوى فى الفرن عملت افتكاسه

جبت 2 بطاطس كبيره مكعبات
مع طمطمايه كبيره وفلفلايه رومى>>>>بدخله فى كل حاجه الرومى ده




بحط فى الحله شويه سمن <<< السمن اللى بتديله طعم جامد بصراحه,, الزيت لآ
وعليهم بقى بحط البطاطس واشوحهم شويه وبعدين ضيفت الطماطم مع الفلفل




باقى اللحمه المعصجه ومعاها البهار طبعا اللى تحبيه ...




وبس على ماخلصتها كانت المسقعه كمان خلصت وطلعتها





وقبل مااطفى الفرن جبت العيش الفينو اللى عندى خساره يترمى وقسمته بالطول وقطعته مكعبات ومثلثات في نفس الوقت مش عارفه اوصفها ازاى هتشوفوها احسن
وحمصتها وبعد ماطلعت رشيت عليها شويه زيت زيتون وعليها رشيت حبه البركه وكان طعمها تحفه بابا كالها حاف كده ........

وادى الشكل النهائى ^_^


_________________
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
مسقعة باللحمة المفرومة من مطبخى وبالصور
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ الاشباح ومن الاخر °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ :: قسم الطبخ والمأكولات-
انتقل الى: